Banan

Banan ligger belägen vid ForshagaAkademin i Forshaga, Värmland. Banan inleds i parkmiljö för att sedan fortsätta i vacker skogsmiljö längs med Klarälven. Banparet är 57 och hålens snittlängd är 94 meter

Att spela på ForshagaAkademins Discgolfbana är kostnadsfritt. Banan är klassificerad som A2 av discgolfbanor.se, kravspecifikationen för att få banan A-klassificerad enligt discgolfbanor.se finner du nedan:

(Texten från discgolfbanor.se )

Klass A -”Tävlingsbanor”

Krav:

• 18 hål eller fler
  • Designad för tävlingsspelare

Banor med klassificering A (AAA-A) har alltid minst 18 hål. De är alltid utmanande för avancerade spelare. Hålen varierar med längder på 50 till 300 meter. Oavsett detta så är alla spelare välkomna oberoende av skicklighetsnivå att spela på dessa banor. Parsättning för Klass-A banor varierar mellan 54 och 70. Klass-A banor är vidare uppdelade i tre nivåer baserat efter dess banutrustning och underhåll.

Hitta till banan

BANKARTOR OCH HÅLKARTOR:

Inga kommentarer

Klarälvens Discgolfklubb

Välkommen till den officiella hemsidan för Klarälvens Discgolfklubb i Forshaga. Här finner du information om banan, medlemsskap mm.

Vädret i Forshaga

klart.se